Untitled-3

Onze ambitie is het realiseren van gebouwen met karakter, een heldere vorm, duidelijke routing en structuur, optimale ruimtelijkheid en een duurzame materiaaltoepassing

Untitled-3

Visie

Een goed gebouw is het resultaat van een continue ontwerpproces van het initiatief tot de oplevering van het project, waarin de architect en de opdrachtgever samenwerken om een optimaal resultaat te bereiken. Bouwen is een proces dat wij van het begin tot het eind begeleiden.

Wij onderscheiden ons in mentaliteit en contact met onze opdrachtgever. Gesprekken met de opdrachtgever zijn belangrijk voor het nemen van de juiste beslissingen. Deze dialoog met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing van het ontwerp in zijn omgeving zijn belangrijke aspecten in ons werk.

Als team ontwerpen wij gebouwen waarin onze opdrachtgevers zich moeten kunnen herkennen en die aansluiten bij hun eigen identiteit en karakter, maar toch verrassend zijn. Onze ambitie is het realiseren van gebouwen met een eigen karakter, een heldere vorm, een duidelijke routing en structuur, een optimale ruimtelijkheid en een duurzame materiaaltoepassing. Een goede afstemming op het gewenste gebruik is belangrijk om een efficiënt en functioneel gebouw te realiseren.

Werkwijze

Architectenbureau Van Reeven is begin 2010 opgericht en gevestigd in Waalwijk.

Door onze brede expertise zijn wij in staat u van het eerste initiatief tot en met de oplevering van het gebouw te begeleiden. In benadering en uitwerking van de ontwerpopgaven kiezen wij voor een rationele benadering, waarin een goede communicatie met onze opdrachtgevers centraal staan. Ons doel is om de wensen van de opdrachtgever te vertalen in een efficiënt, functioneel en duurzaam ontwerp.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en hoge kwalitatieve uitwerking. Eveneens bezitten wij een brede kennis aan effectieve duurzame maatregelen om uw gebouw optimaal te laten functioneren. Dit op zowel bouwkundig als installatietechnisch niveau. Wij kunnen daardoor een integraal ontwerp leveren waarin de ruimtes, de materialen en installaties optimaal functioneren. Het is daardoor mogelijk een comfortabel en duurzaam gebouw te realiseren dat niet ‘duur’ hoeft te zijn.

Ons bureau verleent diensten op het gebied van: