Untitled-3

Onze ambitie is het realiseren van gebouwen met karakter, een heldere vorm, duidelijke routing en structuur, optimale ruimtelijkheid en een duurzame materiaaltoepassing

Untitled-3

Visie

Een goed gebouw is het resultaat van een continue ontwerpproces van het initiatief tot de oplevering van het project, waarin de architect en de opdrachtgever samenwerken om een optimaal resultaat te bereiken. Bouwen is een proces dat wij van het begin tot het eind begeleiden.

Wij onderscheiden ons in mentaliteit en contact met onze opdrachtgever. Gesprekken met de opdrachtgever zijn belangrijk voor het nemen van de juiste beslissingen. Deze dialoog met de opdrachtgever en een zorgvuldige inpassing van het ontwerp in zijn omgeving zijn belangrijke aspecten in ons werk.

Als team ontwerpen wij gebouwen waarin onze opdrachtgevers zich moeten kunnen herkennen en die aansluiten bij hun eigen identiteit en karakter, maar toch verrassend zijn. Onze ambitie is het realiseren van gebouwen met een eigen karakter, een heldere vorm, een duidelijke routing en structuur, een optimale ruimtelijkheid en een duurzame materiaaltoepassing. Een goede afstemming op het gewenste gebruik is belangrijk om een efficiƫnt en functioneel gebouw te realiseren.