Nieuwbouw woonhuis Het Koetshuis 4
Plaats Waalwijk
Ontwerp 2017
Opdrachtgever Particulier
Realisatie 2018
Inhoud 770 m3
Oppervlakte 190 m2
Untitled-2
Untitled-2
Untitled-3

De geknikte kap met vlakke pannen en opvallende schoorsteen geeft het geheel een unieke uitstraling

Untitled-3

Deze woning is de 4e woning in het plan ‘Het Koetshuis’ die we realiseren. De opdrachtgever wenst een moderne woning met een uniek karakter en een kap. Tevens is er een breed programma gewenst dat zich efficiënt in de bouwmassa moet vormen. Een grootdeel van dit programma bevindt zich op de begane grond.  Het resultaat is een woning van lichtgrijze strengpers steen met donkere aluminiumkozijnen in een verticale geleding. De geknikte kap met vlakke pannen en opvallende schoorsteen geeft het geheel een unieke uitstraling waarin ook het programma efficiënt en passend is ingevoegd. Op de platte laagbouw kunnen mooi de PV-cellen worden gepositioneerd, zodat ze niet zichtbaar op de kap hoeven te worden geplaatst.