Transformatie 11 appartementen Stationsstraat 60
Plaats Waalwijk
Ontwerp 2020
Opdrachtgever Ontwikkelaar
Realisatie In ontwikkeling
Inhoud
Oppervlakte 50-60 m2
Untitled-2
Untitled-2
Untitled-3

De karakteristieke elementen blijven intact, maar met de toevoeging van eigentijdse accenten en nieuwe kozijnen wordt het het pand weer up-to-date gemaakt.

Untitled-3

Het markante gebouw op de hoek van de Julianastraat en de Stationsstraat in Waalwijk zal een transformatie ondergaan naar 11 appartementen. Het pand ook wel bekend als het gebouw van het voormalige ‘Pols en Van Heijst’ is al sinds Jaren 40 van de vorige eeuw een opvallende verschijning en dient als zuidelijke entree van het centrum. De karakteristieke elementen blijven intact, maar met de toevoeging van eigentijdse accenten en nieuwe kozijnen wordt het het pand weer up-to-date gemaakt. Van binnen worden er volledig nieuwe, moderne en duurzame appartementen gerealiseerd.  De verwarming is all-electric en de ventilatie via een WTW-systeem.